Outfit of the day, Black, white and a touch of blue

DSC_1562

Hee!

Ook met dit warme weer staat er weer een outfit of the day. Lees verder…

Laatst was ik in Rotterdam en kocht een broek waar ik nog steeds super blij mee ben! Ik zocht al wat langer naar zo’n soort broek en vond hem dus uiteindelijk daar.

 

DSC_1550

 

Het is een zwarte, losse broek, die hoog in de taille zit. Voor de zomerse avonden is de dus perfect!

Ik combineer de zwarte broek hier met een crop top met een turtle neck. Hij is wit met dunne zwarte streepjes. Deze vind ik echt super leuk, ook al is het een simpel shirtje.

 

DSC_1576

DSC_1574

 

Verder draag ik als schoenen witte platform sandalen. En ja, you love it or you hate it, maar ik vind ze super! Ook lopen ze erg fijn en voelt het niet dat de sandalen een platform hebben.

 

DSC_1563

 

Verder draag ik als accessoires een blauw tasje. Deze is van echt suède en heeft een perfect formaat!

Ook draag ik mijn zilveren Casio horloge. Ik wilde al een tijdje een Casio horloge, en nu heb ik er eindelijk een! Ik vind ze er leuk staan, en ik vind het erg fijn dat de tijd er in digitaal staat. Het horloge is ook handig, omdat je niet alleen de tijd af kunt lezen, maar hem bijvoorbeeld ook kan gebruiken als stopwatch. In het donker kun je hem ook goed gebruiken, doordat als je door op een van de knopjes drukt, het scherm blauw oplicht. Super handig dus! Het horloge van Casio heb je ook in het goud en in verschillende formaten. Omdat mijn andere horloge al rosé gouden tinten heeft, kan ik goed afwisselen met dit horloge omdat deze zilver van kleur is! Overall ben ik enorm tevreden over het horloge!

 

DSC_1566

 

Als laatste draag ik natuuurlijk een zonnebril! Deze is van Polette en vind ik echt super!

Xxx Isabeau

OUTTFIT INFORMATIE

Zwarte broek | Conceptual Styles

Croptop | Monki

Sandalen | Boohoo

Blauw tasje | AntiChic

Horloge | Casio via Horlogeshop.nl

Zonnebril | Polette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *