SMILELAB – ADVANCED TEETH WHITENING STRIPS

7_DSC_1274_

 

Hee,

Iets wat ik echt niet mooi aan mezelf vond waren mijn gelige tanden. Daar heb ik iets aan gedaan. Lees verder…

 

1_DSC_0221

2_DSC_0223

 

Ik zat er al een hele lange tijd over na te denken dat ik mijn tanden wilden bleken. Ik heb altijd al wat gele tanden gehad, wat me erg frustreerde omdat ik niet rook en geen koffie of thee drink. Ook ijsthee drink ik met maten, maar mijn tanden blijven maar geel. Ik zat al rond te kijken naar waar ik mijn tanden kon laten bleken, toen ik de smilelab kuur aangeboden kreeg. Ik was heel erg benieuwd naar ‘whitening strips’ en testte het daarom uit!

De ‘Smile lab teeth whitening strips‘ is een kuur van 14 strips. Je kunt twee weken lang elke dag 1 strip per dag doen, of 7 dagen lang 2 strips per dag. Ik koos ervoor om er elke dag 1 te doen. Omdat ik er soms geen tijd voor had heb ik er uiteindelijk drie weken over gedaan.

Het zijn per keer twee strips. 1 voor de bovenkant en 1 voor de onderkant. Je plakt deze als het ware op je tanden en slaat het uiteinde om naar de binnenkant. Je laat de strip 30 minuten zitten et voila!

Om te beginnen een foto van mijn tanden voor dat ik met de strips begon:

————     ALLE FOTO’S ZIJN #NOFILTER ————

DSC_1607

 

Na drie keer de strips te hebben gebruikt maakte ik deze foto:

 

4_DSC_0009

 

Zoals je kan zien al erg veel verschil! Na weer 3 strips maakte ik weer een foto:

 

5_DSC_1002

 

Op dit punt begon je echt veel verschil te zien! Na 4 strips maakte ik weer een foto:

 

6_DSC_1178

 

Hoe goed is het resultaat te zien?! Mijn tanden zijn echt een heel stuk lichter geworden! Weer 4 strips later maakte ik de eindfoto:

 

7_DSC_1274_

 

Ik ben echt super tevreden met het resultaat! Het is super simpel, snel en het resultaat mag er wezen! Hier nog een ‘before and after’ foto:

after

 

Deze smilelab kuur koop je hier en kost €49,95

Xxx Isabeau

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *