Outfit of the day, white croptop

DSC_0850_   

Hehee,

Er staat weer een outfit of the day online! Lees verder…

 

DSC_0852_

DSC_0867

 

Let’s get started met het shirt dat ik draag. Het shirt is een crop top en van een super fijn materiaal gemaakt. Het is van een soort nep leer en heeft een witte kleur. In het shirt zitten verschillende vierkante gaatjes, wat een super gaaf en sportief effect geeft. Deze top kun je op veel verschillende manieren dragen. Chic, sportief, stoer, het kan allemaal! Hij is van het merk LA SISTERS, wat echt een heel gaaf merk vind! Dit merk kun je onder andere kopen bij 5TH Fashion. Een leuke webshop met verschillende soorten merken waar je zeker iets leuks kan vinden, dus als je nog iets leuks zoekt, neem dan zeker daar een kijkje!

 

DSC_0866

 

Daarbij draag ik een strakke, zwarte midi skirt. Zulke rokken vind ik erg leuk en zijn makkelijk te combineren.

Als schoenen draag ik mijn knal oranje Nike Airmax. Ookal zijn deze al een paar jaar oud, ze zien er nog prima uit en geven de outfit ‘a pop of color’.

Dan de accessoires. First of all, de tas. Deze beauty komt van het merk Paul’s Boutique London. Een tassenlabel met super mooie tassen in verschillende kleuren en maten. Je kunt dit merk op verschillende plekken kopen, zoals via Zalando, V&D of natuurlijk de eigen website van het label! En voor de mede-Tilburgers onder ons, in de V&D hebben ze nu net een nieuwe eigen stand, op de plek waar eerst Accessorize zat (onder de roltrap).

Ook draag ik mijn Daniel Wellington horloge en een zwarte pet van Adidas.

 

DSC_0879_
Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met Paul’s Boutique London (instagram, facebook, shopen de webshop www.5thfashion.nl (instagram, facebook, shop)

OUTFIT INFORMATIE

Witte top LASISTERS: 5TH Fashion

Zwarte rok: Forever 21

Sneakers: Nike Air Max

Tas: Paul’s Boutique London

Pet: Adidas

Horloge: Daniel Wellington

Lipstick: MAC Kinda Sexy

4 Reacties

  1. Margot
    23 mei 2015 / 13:48

    Hele mooie outfit !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *