Outfit of the day, Sand croptop & black loafers

DSC_0950

 

Hehee,

Er staat weer een outfit post voor je klaar! Lees verder…

Black is my happy color‘ en dat geldt ook in de zomer. Veel vinden dat zwart meer een winterse kleur is, maar vandaag combineer ik deze kleur in een zomerse outfit!

 

DSC_0967 DSC_0992

 

Een item uit de outfit heeft een ander kleur dan zwart, namelijk de top. Deze croptop is zandkleurig en van een super fijn materiaal gemaakt, namelijk een wat dikkere stof. In de lente en zomer maanden kun je deze door de lichte kleur dus perfect combineren, maar ook als het wat kouder is, is deze top erg leuk onder een jasje. Deze croptop is van een nieuw kledinglabel, iVERSSON. Dit kledinglabel heeft leuke, unieke kledingstukken voor zowel vrouwen, als mannen. De kleding is handgemaakt, wat het erg uniek maakt.  Hun slogan is dan ook: ‘Don’t be a copycat, but show the world your story‘, en daar ben ik het helemaal mee eens! De kleding is te koop op hun eigen site en verder kun je ze volgen op facebook en instagram.

 

DSC_1018

 

Verder draag ik een fake leather skater skirt, die ik echt super leuk vind! Door de basic kleur is hij gemakkelijk te combineren, en door het nep leren effect geeft het je outfit nét iets extra’s.

Ook de rugtas is van een (nep) leer, wat het bij de rok doet passen. Doordat de tas mat zwart is en de rok meer een glans heeft, maakt het het een leuke combinatie.

 

 DSC_1010 DSC_1011

 

De schoenen die ik draag zijn ook zwart. Het zijn zwarte loafers met een chain detail aan de voorkant. De loafer is weer helemaal terug van weg geweest en dat vind ik super! Omdat de schoen meerdere details heeft, wordt hij een stuk stoerder en kun je hem dus ook combineren met een stoerdere outfit. De loafer heeft een klein hakje en zit erg fijn. Het was wel even wennen voor me, omdat ik eigenlijk nooit van zulke schoenen draag, maar hoe vaker je er op loopt, hoe fijner de schoen gaat zitten, haha! De schoen is van echt leer en te koop bij Invito, een shop die de meeste van jullie wel zullen kennen. Ook heb je daar nog andere loafers, dus neem zeker een kijkje op de site of loop binnen in een van de winkels!

 

DSC_1013

 

Als laatste draag ik een zwarte zonnebril, om de outfit af te maken. Ook heb ik rode lipstick op.

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.iversson. com en Invito Nederland 

 

OUTFIT INFORMATIE

Croptop sand: iVERSSON

Fake leather skirt: klein winkeltje in Breda

Zwarte rugtas: MiamorStyle

Zwarte loafers: Invito

Zwarte zonnebril: CheapAss zonnebrillen

Lipstick: Rimmel Provocalips 500

 invitoo

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *