OUTFIT OF THE DAY | UPCYCLED IBIZA DRESS

Ik kocht deze geweldige jurk op de Las Dalias Hippy Market op Ibiza! Lees verder…

Toen ik op Ibiza was, was er een ding wat ik heel graag wilde bezoeken, namelijk de hippie markt! We besloten om naar de Las Dalias Hippie Market te gaan. Ik zal later in een andere blogpost meer vertellen over wat ik ervan vond en mijn ervaring.

Op de hippie markt kwam ik langs het kraampje van Absolut Ibiza, een kleding stand met unieke stukken. Op Ibiza zie je veel dezelfde kleding, dus ik vond het erg leuk om een kraampje tegen te komen met unieke, upcycled items. Toen ik deze jurk zag, was ik meteen verkocht! De kleuren, de print, I love it!

De jurk is gemaakt van oude zijde sarees uit India. Niet alleen is dit item dus uniek, het is ook gemaakt van een heerlijk materiaal én vintage.

Ik combineer de jurk met mijn zwarte RedRag sandaaltjes waar ik vorige week meer uitgebreid vertelde in deze blogpost. Daarnaast draag ik mijn roze Jacquemus buckethat en een heel leuk buideltasje met velvet en pailletten in een licht roze kleur.

Dan nog eeeven een moment voor deze geweldige locatie. Hoe mooi is deze roze kleur met gele kleur samen 😍. Ik ben echt verliefd op deze gekleurde huisjes en deze kleuren combinatie. How I love Ibiza!

Wat vind jij van deze jurk en de locatie? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *