MOODBOARD MONDAY | COLOUR CROCHET

Het is weer maandag, dus tijd voor je wekelijkse inspiratie boost! Lees verder…

Deze week ben ik erg geïnspireerd door het kledingmerk All Things Mochi. De kleuren, de prints, de crochet, I love it all. Zelf heb ik ook een crochet vest met een witte basis kleur en ik vind het zo leuk om te zien hoe ik deze op verschillende manieren kan combineren. Ook alle bloemenprints die terugkomen in het moodboard vind ik erg leuk. Net even wat anders dan het standaard bloemenprintje. Ook ben ik deze week erg geïnspireerd door blockprints. Ik heb vorige week twee jurken met blockprint gekocht bij Natura en ik word helemaal geïnspireerd in hoe ik deze kan combineren door deze beelden.

Wat vind jij van dit moodboard? Let me know!


Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *