OUTFIT OF THE DAY | BOUJIE BOULEVARD

Een witte boulevard look! Lees verder…

Flaneren op de boulevard.. In Ibiza zaten wij in een hotel een paar meter lopen van het strand en bij dit strand zat ook een boulevard. Aan deze boulevard zaten verschillende restaurants, waar we twee keer heerlijk hebben gegeten. Ik vond de boulevard zo mooi met de palmbomen en het beton en hout dat ik er wel een outfit of the day moést maken!

Deze outfit is anders dan anders, namelijk zonder kleur! Naast kleurrijke outfits vind ik witte/beige outfits ook erg mooi en zeker in een soort ton sur ton of monochrome look. Deze keer heb ik een witte monochrome look aan.

Zo draag ik een linnen one schouder top die ik vorig jaar kocht bij Bershka en die ik heel vaak draag. Ik heb deze top ook in een oranje kleur. Die zal je volgende week in een outfit of the day look voorbij zien komen. In combineer deze top met een witte pareo. Ja, je lees het goed, het is een doek en geen rok haha! Ik heb deze doek een aantal keer omgeslagen en geknoopt at voila, je hebt een rok. Als schoenen draag ik zwarte hakken met dunne straps. Deze kocht ik twee jaar geleden bij Primark en draag ze nog steeds met veel plezier. Meestal ben ik niet zo’n fan van Primark, maar hun schoenen en zeker hun hakken zijn altijd on point en ook de kwaliteit van materialen en hoe ze zitten vind ik altijd super!

Om deze outfit af te maken draag ik goudkleurige sieraden en een zonnebril van Silhouette. Mijn haren draag ik stijl met vlechtjes erin.

Wat vind jij van deze witte monochrome look? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *