OUTFIT OF THE DAY | UNDER THE PLAMTREES​

Een nieuwe outfit of the day onder de palmbomen in Valencia! Lees verder…

Afgelopen week was ik in Valencia! Naast het struinen door de stad en fietsen langs het strand -waar ik je in een latere blogpost meer over zal vertellen- namen we ook een kijkje bij het welbekenden ‘Art & Science Park’. Hier staan prachtige gebouwen én is ook een hele mooie semi overdekt parkje te vinden met veel palmbomen! Een perfecte locatie om mijn nieuwe schoenen te showen!

Ik draag een basic witte croptop, die ik enorm veel draag de laatste tijd in combinatie met een gedetailleerde groene rok. Deze rok kocht ik bij een vintage kilo shop in Antwerpen voor nog geen €5, hoe tof?! Hierbij draag ik een witte zonnebril en een rieten fannybag én natuurlijk mijn nieuwe witte beauties.

Deze hakken zijn witte slingbacks met een kittenheel. Naast dat ze er super tof uit zien (zeker in de zomer!) zitten ze ook nog een erg goed en lopen ze fijn! Naast deze toffe schoenen (die overigens nu in de sale zijn) , zijn er nog veel meer toffe zomerschoenen te vinden bij Sacha!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Top, ASOS | Skirt, Vintage | Heels, Sacha | Sunglasses, My Jewelry | Bag, Shop in Valencia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *