OUTFIT OF THE DAY | WHITE AND BLUE

It’s a blue vibe… Lees verder…

Het is weer tijd om weer terug naar school te gaan! Na het behalen van mijn bachelor diploma ga ik nu aan de slag bij de pre-master sociologie aan de universiteit van Amsterdam!

Vroeger – in mijn middelbare school tijd – vond ik de nieuwe schoolspullen kopen het leukste om te doen voordat er weer een nieuw schooljaar begon. Nu doe ik dat niet meer, maar zie ik wel nog vaak ‘back to school’ reclame langs komen. Zo ook van Sacha schoenen, waar ze naast een groot aanbod van schoenen ook veel tassen hebben.

Ook dit pareltje zat daar tussen. Deze ronde rieten tas laat me weer helemaal terug denken aan de stranddagen in de zomer. Op deze rieten tas zitten namelijk ook een aantal schelpen op. Echt super tof! Meer toffe tassen (ook veel in de sale!) zijn te vinden op de website van Sacha en in de winkels.

Wat vond jij vroeger het leukste om te kopen voordat het nieuwe schooljaar weer begon? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jeans, Chiquelle | Blouse, Burberry | Shoes, Kenzo Paris | Bag, Sacha

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *