OUTFIT OF THE DAY | DIFFERENT KINDS OF BLUE

Blue madness! Lees verder…

Mijn favoriete kleur is, zoals je misschien al wel gemerkt hebt, blauw. Ook draag ik vaak blauwe kledingstukken, zoals nu, waar ik verschillende kleuren blauw combineer in een outfit.

Ik ben altijd opzoek naar toffe flared broeken, omdat ik deze altijd erg mooi vind staan. Alleen is een mooie flared broek, die high waisted is en een echte broek is, en dus geen legging achtige broek, best wel moeilijk te vinden. Deze flared broek vond ik bij TK MAXX, een van mijn favoriete winkels, zeker voor mooie items voor een kleine prijs. Deze broek, die licht blauw/wit gestreept is, is van Guess en was daar in plaats van €129, maar €24,95! Een super goede deal dus!

Verder draag ik ook nog een ander kledingstuk die ik voor een hele goede deal heb gekocht, namelijk de kobalt blauwe blazer. Deze kocht ik bij Mango, maar dan op de speciale outlet site van Mango, namelijk mangooutlet.com. Daar hebben ze heel items van vorige seizoenen van Mango, voor een kleine prijs, en tijdens de sale zijn de prijzen zelf nóg lager. Deze blazer kocht ik dus ook in de sale van de mango outlet voor een kleine prijs. Ik vind het erg goed dat Mango een site heeft zoals deze, waar items van vorige seizoenen worden verkocht (de mango outlet winkel zit trouwens in Spanje, dicht bij Barcelona), in plaats van dat deze worden weggegooid en verbrand, wat natuurlijk super slecht is voor het milieu.

Verder draag ik in deze outfit een blauwe croptop, witte platform sneakers, een blauwe zonnebril die ik in een kringloop kocht en een licht blauw/witte tas die ik bij de Kloffie markt toch even geleden.

Waar scoor jij goede deals? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jeans, Guess | Blazer, Mango | Top, Elise Store | Sneakers, Sacha | Sunglasses, Rataplan | Bag, KloffieMarket

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *