OUTFIT OF THE DAY | BLACK FLOWY DRESS

Zwarte flowy jurk met zilveren details. Lees verder…

Vorige week ontving ik een heel leuk pakketje, namelijk van Petrol Industries. Sinds korte tijd hebben zij namelijk ook een dames collectie, waar ik items van mocht uitzoeken.

Ik koos voor deze toffe zwarte jurk, met grijze stripjes en ruffels aan de voorkant bij de knoopjes. Ook koos ik een donker blauwe jas uit. Dit is een hele mooie tussenjas met een gekleurde broche erop van de letter P.

Ik combineer deze items met super mooie zilveren laarsjes met een mirror look, een zwarte riem, een zwarte leren vintage pet en een zwarte tas van Valentino, die ik kocht op een brocante markt in Parijs.

Wat vind jij van mijn nieuwe items? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Dress, Petrol Industries | Coat, Petrol Industries | Heels, Nelson Schoenen | Belt, MANGO | Bag, Vintage Valentino | Hat, Vintage

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *