OUTFIT OF THE DAY | LIGHT BLUE WITH A TOUCH OF WHITE

In samenwerking met Sacha en NA-KD creeërde ik deze outfit! Lees verder…

Deze maand had ik een toffe samenwerking met NA-KD en Sacha! De opdracht was om een gehele outfit samen te stellen en dit is volgens mij goed gelukt!

Bij NA-KD koos ik deze jumpsuit uit van spijkerstof. Ik draag niet vaak kleding met spijkerstof, ik heb zelfs maar 1 spijkerbroek (met vlammen aan de zijkant) en 1 oversized spijkerjasje die ik soms uit de kast trek, maar verder eigenlijk niet. Ik vond het daarom erg leuk om eens een heel pak te dragen in deze stof. Het leuke aan de jumpsuit vind ik wel de pofmouwen en de toffe riem.

Ik heb deze jumpsuit gecombineerd met deze geweldige witte cowboy look laarzen van Sacha. Ik heb al andere witte laarsjes met hak van Sacha, en die draag ik erg vaak waardoor ik wel leuk vond om nog een paar uit te zoeken die een wat meer cowboy achtige look hadden. Zeker het stalen detail aan de voorkant van de schoen vind ik erg leuk.

Wat vind jij van deze outfit? Draag je vaak iets van spijkerstof? Let me know!

Feeling lucky? Vul je email-adres in en win toffe Sacha X NA-KD prijzen! KLIK HIER

SHOP THIS LOOK

Jumpsuit, NA-KD | Laarzen, SACHA | Tas, Vintage

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *