BYE 2019, HELLO 2020

Zoals elk jaar blik ik terug op het afgelopen jaar! Lees verder…

Wauw, wat was 2019 een fantastisch jaar! Ik vierde oud en nieuw in het prachtige Marrakech, verdiepte me in cultureel textiel en etnische identiteit, studeerde cum laude af aan de opleiding Trend Research and Concept Creation in Lifestyle, won de publieksprijs voor beste scriptie, ging naar Valencia, stond met mijn scriptie op de Dutch Design Week, stond model voor de Graduation show van mijn opleiding waardoor ik levensgroot op de DDW en opendagen hing, werd 22 jaar, werkte ik voor een paar maanden weer voor Trend Tablet by Lidewij Edelkoort, begon met een pre-master in Culturele Sociologie in Amsterdam, schreef artikelen voor de Futurist’s Club van Science of the time van Carl Rohde, begon een geheel nieuwe instagram feed met elke week een nieuwe kleurenschema, ging ik creatief aan de slag met kralen en maakte veel kettingen, ging naar Antwerpen, kocht ik een nieuwe telefoon, ging ik vaak naar het strand en vond veel vintage designer items.

Ik ging naar de kunsthal in Rotterdam, het Textielmuseum in Tilburg, de Dutch Design Week, het ballet The Sleeping Beauty, de voorstelling Effe Relativeren van Kaj Gorgels, de Efteling, de Tilburgse kermis en verkocht weer een aantal keer mijn preloved kleding op de Dwalerij in Tilburg.

Ook startte ik naast ByIsabeau twee nieuwe bedrijven op. De eerste is Ardor Vintage. Hier laat ik zien hoe je op een innovatieve manier vintage items (stropdasssen) kan dragen om ze zo een nieuwe leven te geven #slowfashion en waar ik deze ook verkoop. De tweede start-up is Studio Incipient. Dit is mijn trend forecast bureau die hopelijk uitgroeid tot mijn full-time job! Beide zijn te volgen op Instagram.

Ook gebeurde er iets minder leuks. In 2019 overleed mijn hond Roos na 12,5 jaar waar ik heel verdrietig van ben geweest. In december kregen we een nieuwe pup, Faye.

Cum Laude afgestudeerd en winnaar publieksprijs Graduation Expo
Kleurrijke straatjes in Valencia
Marrakech!
In 2019 maakte ik veel kleurrijke foto’s
Een van mijn favoriete Outfit Of The Day van het jaar
Roosje 04-10-2019 †
Op de Dutch Design Week staan met mijn scriptie én als model voor de opleiding
The Future is Human
Fleur en Faye
Tentoonstelling Joana Vasconcelos in Kunsthal Rotterdam

In 2019 had ik het zo druk met afstuderen en beginnen met een nieuwe opleiding dat het wat rustiger is geweest op ByIsabeau, maar juist veel drukker op mijn Instagram en had ik daarom veel meer instagram samenwerkingen.

Ik plaatste in 2019 137 foto’s op instagram waarvan 21 betaalde samenwerking zijn.

Ik had in 2019 samenwerkingen met Van Haren (wel 11x wow!), Hummel, Femme Luxe, Chiquelle, Adidas, My Jewellery, Buffalo Shoes, Sacha, L’Oréal Paris, Sebago, Aigle, Eyewish opticiens, Innocent Drinks, Rehab Sneakers, Elise Store, Zinzi, Petrol Industries, Cecile Copenhagen, Schulzbycrowd, NA-KD, Pull & Bear, Lush, Soap Treatment Store, Kloffie Market, Miinto, Desperado, Birkenstock, Nelson Schoenen.

Samenwerking NA-KD
Samenwerking Van Haren

Ik hoop dat 2020 weer een mooi jaar gaat worden. Ik hoop veel te mogen reizen en veel tijd te investeren in Studio Incipient.

Bedankt allemaal voor dit fantastische jaar en ik wens jullie heel veel geluk in 2020!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *