DETAILS OF THE DAY | SNAKE SKIN BOOTS

How cool are these boots?! Lees verder…

Wat een slecht weer is het toch de laatste tijd! Hoe leuk is het om jezelf op te vrolijken door een toffe outfit aan te doen met schoenen die echte eyecatchers zijn?! Ik vind dat zelf super leuk, en deze paar boots komen dan goed van pas!

De laatste tijd vind ik het steeds leuker om uit te pakken met schoenen. Dit kunnen sneakers zijn, leuke laarsjes of hoge boots (bijvoorbeeld deze dames schoenen van Sacha). De laarzen die ik uitligt in deze blogpost zijn van Sacha en hebben een hele toffe print, namelijk slangeprint. Naast panterprint en zebraprint zie je slangenprint ook steeds vaker terug komen in fashion items en ik vind dit erg leuk! Ook leuk om bijvoorbeeld verschillende dierenprints met elkaar te combineren of te combineren met een felle kleur, zoals deze blauwe kleur.

Verder heb je misschien wel gemerkt dat ik steeds minder op mijn blog plaats. In plaats van drie keer in de week (op maandag, woensdag en zaterdag om 10:00), plaats ik nu maar een paar keer wat. Meestal wanneer ik meer een verdiepend verhaaltje over een foto wil vertellen. Ik plaats wel meerdere keren per week foto’s op Instagram en bijna dagelijks Stories, dus als je wilt, kan je me ook altijd daar volgen (@isabeauvanmaastricht). Ook ben ik druk bezig met het verkopen van mijn kleding, dus als je geïnteresseerd bent in kleding/tassen/accessoires die je voorbij hebt zien komen op mijn blog of instagram zou ik als ik jou was even een kijkje nemen op mijn United Wardrobe account (je kunt me vinden door te zoeken op personen en dan ‘Isabeau’ in te vullen).

Xxx Isabeau

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *