DETAILS OF THE DAY | COWBOY BOOTS

I got the horses in the back… Lees verder…

Ik zag steeds vaker de cowboy boot terugkomen op sociale media en magazines en vond het altijd al een leuke stijl. Zeker omdat het makkelijk op verschillende manieren te dragen is en daardoor te combineren in diverse outfits. Zo staan ze leuk onder een jurk, zowel in de zomer als in de winter, maar ook bij een broek of zelf met een korte broek voor tijdens een festival. Eerder had ik helemaal zwarte cowboy boots ontvangen van Sacha, die ik heel tof vond. Deze keer leek het me leuk om wat ‘gekkere’ cowboy boots te bestellen. Op de site zag ik deze zwarte hoge boots met witte borduursels en ik dacht ja, dit is leuk!

Ik combineer de schoenen hier met een orange jurk met zwarte paarden tekeningen erop. Helemaal in de cowboy sferen dus haha! Deze jurk kocht ik even geleden bij Neon Rose via ASOS en is een van mijn to go outfits voor tijdens een zomerse regenachtige dag. Het is namelijk een dun stofje maar heeft wel lange mouwen en een maxi rok.

Op de site van Sacha zijn er ook vele andere toffe schoenen te koop en nu zelf veel in de sale tot 60% korting! Naast schoenen zijn er ook verschillende accessoires afgeprijsd, zoals zonnebrillen en tassen. Zeker dus een aanrader om daar een kijkje te nemen!

Hoe zou jij cowboy boots combineren? Let me know!

Xxx Isabeau

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *