OUTFIT OF THE DAY | GREY AND PINK

Yay, weer een outfit of the day post! Lees verder…

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik hier iets heb geplaatst, dus ik vond het weer eens tijd om dat te doen! Waar ik eerst heel actief was op mijn blog, is dit nu meer verplaats naar Instagram (@isabeaupeti), waar ik probeer dagelijks iets te plaatsen. Dus wil je op de hoogte blijven van mijn outfits en meer? Volg me dan zeker op Instagram!

In deze outfit draag ik een hele mooie lange leren jas in een grijze kleur met bijpassende ceintuur. Deze kocht ik een aantal dagen geleden in een nieuwe kringloop winkel die ik heb ontdekt. Ik vind lange leren jassen heel leuk en was al een tijdje opzoek naar eentje in een andere kleur dan zwart of bruin. Ik was dan ook heel blij toen ik deze vond! Hopelijk vind ik de aankomende tijd in een kringloop of vintage kilo sale een lange leren jas in een felle kleur, zoals blauw, groen of roze.

En over roze gesproken, hoe tof is deze broek?! Deze knal roze flared broek kocht ik onlangs in de sale bij de online outlet YOOX. Ik ben enorm fan van deze site omdat ze altijd enorme korting hebben op kleding gemaakt van mooie materialen zoals zijde of cashmere. Omdat deze broek wel erg lang is, draag ik deze met soklaarsjes in dezelfde felle roze kleur. Ik vind het zelf erg tof dat de punt van de schoen zo onder de broek vandaag komt.

Daarnaast draag ik een zwarte kleine zonnebril die ik vorig jaar in een kringloop in Rotterdam kocht. Mijn haren draag ik een vlecht, wat ik de laatste tijd erg leuk vind om te doen!

Hopelijk vond je het leuk om weer eens een outfit of the day blogpost te zien!

Have a nice day,

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *