OUTFIT OF THE DAY | BLACK ON BLACK

Een helemaal zwarte winterse look staat voor je klaar! Lees verder…

Hoe tof is deze lange winterjas?! Ik was al een tijdje opzoek naar een jas die erg lang is, en het liefste die tot de grond kwam. Dat laatste kon ik nergens vinden helaas, maar ik kwam wel deze tegen. Deze lange zwarte jas heeft een beetje die ‘puffer-jacket’ idee, maar speelt ook in op de hype die ik laatst veel zie bij jassen en jasjes, namelijk de ‘quilting look’.

Ook draag ik een zwarte hoed. Een tijdje geleden heb ik al mijn hoeden verkocht op een closet sale en ik miste deze toch wel, dus toen ik deze online tegenkwam deed ik hem dan ook gelijk in mijn mandje. Ik ben er nog steeds blij mee en heb hem ondertussen ook al gecombineerd met een andere look (zie instagram)

Hierbij draag ik een zwarte lak broek van Calvin Klein die een jaar geleden bij TK Maxx kocht. Ik draag hem niet vaak, maar vind het in combinatie met deze schoenen echt enorm leuk staan!

De schoenen die ik draag zijn stoere chelsea boots met een chunky zool. Het zijn echt statement schoenen door deze chunky zool en lopen daarnaast ook erg fijn! Zeker een aanrader om lange wandelingen mee te maken.

Deze toffe boots zijn van Sacha, waar ze naast deze schoenen nog veel meer andere schoenen hebben én waar nu ook een sale gaande is omdat Black Friday steeds dichter bij komt! Zeker dus een aanrader om een kijkje te nemen!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *