OUTFIT OF THE DAY | SILK SUIT

 

Silk suit all day, every day! Lees verder…

 

Zijde is een stof die ik erg mooi vind en ook nog eens erg fijn vind zitten. Ook toen ik vorig jaar in Parijs woonde en ik veel vintage shopte heb ik enorm veel zijde bloesjes gekocht. Het pak wat ik aan heb, wat eigenlijk een pyjama is, is ook helemaal van zijde. De print op de stof vind ik ook erg mooi. Druk en rustig tegelijk.

Ik combineer dit zijde pak met een vintage tas die ik kocht op de Vintage Kilo Sale een tijdje geleden. De kleur en het model vind ik super tof! Daarnaast draag ik een vintage pet die ik alweer een hele tijd geleden in Antwerpen heb gekocht en pastel sneakers.

 

Wat vind jij van deze look? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Silk suit, Asceno | Bag, Vintage | Hat, Vintage | Sneakers, VanHaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *