Outfit of the day, Two piece

DSC_0331

 

Hehee,

Vandaag deze two piece outfit! Lees verder…

De two piece, ik houd er van. Meestal vind ik dit item leuker als het is gecombineerd met een rok, maar toen ik dit setje zag, kon ik het echt niet laten liggen!

De two piece bestaat uit een broekje en een topje. Het broekje is van een fijne stof. Het is high waisted en heeft een erg leuk patroontje. Ook het topje vind ik erg leuk. Natuurlijk heeft het topje hetzelfde stofje en hetzelfde patroontje. Verder heeft het een erg mooie, hoge hals, waar ik fan van ben!

 

DSC_0325

DSC_0339

 

Het topje vind ik ook leuk om ‘los’ van het broekje te dragen, bijvoorbeeld op een zwarte midi-skirt.

Verder draag ik bij deze outfit zwarte sandaaltjes. Deze lopen erg fijn en ik vind ze super!

 

DSC_0343

DSC_0344

 

Als accessoires draag ik een ‘bovenarm’band. Deze is goud.  Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze niet snel aandoe, omdat hij niet erg comfortabel ziet als je veel met je armen beweegt, maar hij ziet er als nog erg tof uit!

Ook heb ik een zwarte flaphoed op, die ik vorig jaar in Londen kocht en een wat rondere zonnebril met een gouden montuur. Als laatste draag ik ofcourse mijn Daniel Wellington horloge.

 

DSC_0320

 

Deze outfit is een van mijn favoriete zomerse outfits, ook super voor een festival!

Wat is jou favoriete zomer outfit?

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Two piece | Boohoo.com

Sandaaltjes | Primark (vorig jaar)

Bovenarmband | Six

Hoed | Klein winkeltje in Londen

 Zonnebril | Six

Horloge | Daniel Wellington

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *