Eyefi, SD kaart van de toekomst

DSC_0150

 

Hee,

Als blogger heb ik vaak te maken met dat ik graag foto’s wil hebben met goede kwaliteit. Als ik ergens een foto van wil maken om bijvoorbeeld op instagram te zetten, zit ik vaak met het probleem dat ik eerst een foto moet maken met mijn camera, die vervolgens op mijn computer moet zetten, en dan vervolgens via een mailtje of dropbox naar mijn telefoon moet sturen. Maar daar is iets op bedacht…

Namelijk, Eyefi. Eyefi is een SD kaartje, die mij het leven een stuk makkelijker heeft gemaakt de laatste tijd, en die dat ook nog wel een tijdje gaat blijven doen. Eyefi is een SD kaart die je gewoon in elke camera kan gebruiken. De foto’s staan op de SD kaart zelf, maar er is iets speciaals aan. Eyefi heeft namelijk ook een app die je kunt downloaden op bijvoorbeeld je telefoon, tablet of computer. Door middel van wifi ‘stuurt’ het SD kaartje als het ware al de foto’s die je maakt meteen naar die app toe, waardoor je meteen elke gewenste foto die je hebt gemaakt bij de hand hebt. Super handig dus!

 

DSC_0147

DSC_0110

 

Maakt een foto:

DSC_0009

 

Hij verzendt naar de app:

DSC_0010

 

En daar is hij dan!:

DSC_0011

 

Ik mocht deze SD kaart uittesten en was er verrast door hoe makkelijk het allemaal ging. Nooit meer het gedoe met de computer, maar gewoon makkelijk meteen van je camera naar je telefoon.

Wat ik net al zei is dit natuurlijk erg handig voor bloggers, omdat die veel bezig zijn met fotografie. Maar natuurlijk is deze SD kaart ook perfect voor fotografen, festivalgangers, natuurliefhebbers en ga zo maar door!

Ik ben erg enthousiast over deze SD kaart. Alle instructies zijn duidelijk, en als je het toch niet snapt zijn er genoeg tutorials op youtube die je kunt bekijken waardoor het installeren van  app etc. erg duidelijk is.

De app is de eerste 90 dagen gratis. Verder heb je drie verschillende soorten qua geheugen, namelijk 8GB, 16GB en 32GB. De goedkoopste kost €31,99 en de duurste €89,99.

Xxx Isabeau

5 Reacties

 1. 28 augustus 2015 / 13:03

  Ik twijfel al een poosje of ik deze ga kopen. Het is ideaal maar zó duur! 🙁

  • Isabeau
   Auteur
   28 augustus 2015 / 13:04

   Het is erg handig en in vergelijking met andere SD kaartjes valt de prijs reuze mee!

 2. 28 augustus 2015 / 14:19

  Handig inderdaad! Gelukkig heb ik geen last van dit probleem. Ik heb een wifi-adapter die in mijn camera kan en zo kan ik de foto’s van mijn camera via de wifi naar mijn telefoon of computer sturen 🙂

 3. 29 augustus 2015 / 07:03

  Het lijkt me echt superhandig, maar ik heb net een nieuw SD kaartje, hihi. Misschien koop ik er ooit nog een. Fijne review in ieder geval.

  Liefs,
  Nadeche

 4. Niels
  3 september 2015 / 10:53

  Hi Isabeau. Leuke review! Ik lees dat de app 90 dagen gratis is maar dat klopt niet helemaal. De app is altijd gratis maar de Back-up in de Eyefi cloud is 90 dagen gratis uit te proberen. Gr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *