OUTFIT OF THE DAY | SUMMER STRIPES

Summer Stripes! Lees verder…

Vorige week liet je al een paars met wit setje zien van Refined Department. Tegelijk met dat setje ontving ik ook dit prachtige setje!

Dit setje bestaat uit een wijd uitlopende broek met elastieken band en een lange blouse/jurk met driekwart mouwen en elastieken band.

Wat ik zo leuk vind aan dit setje, is dat je het eindeloos kunt combineren en dragen. Zo draag ik de blouse jurk hier open als een soort zomers jasje, maar je kunt hem natuurlijk ook dicht dragen met de broek eronder voor een meer ‘lagenlook’ stijl. Ook kun je de blouse jurk dicht dragen, zonder broek, en gewoon als een jurkje. Super leuk met zowel sandaaltjes, Dr Martens of hoge, witte laarzen.

Vandaag draag ik dit setje echt als een two piece in combinatie met een licht geel topje en roze accessoires. Zo draag ik mijn roze buckethat van Jacquemus en een roze tasje die ik in Ibiza kocht bij Ruta. Daarnaast draag ik goud met beige sandaaltjes van Van Haren en verschillende sieraden.

Ook draag ik mijn haren stijl met vlechtjes erin. Zelf vind ik dat altijd erg leuk staan als ik een hoed op heb.

Wat vind jij van dit setje? Hoe zou je hem dragen? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *