DETAILS OF THE DAY | EVIL EYE

Een up close van de outfit die ik gisteren deelde! Lees verder…

Gisteren liet ik je de leuke outfit van Refined Department zien! Met die outfit droeg ik verschillende sieraden, en dat wilde ik je niet onthouden.

Laten we beginnen bij de armbanden. Deze drie armbanden draag ik de laatste tijd erg vaak. Die aan mijn linkerpols (rechts op de foto) draag ik de afgelopen tijd altijd. De armbanden komen van de kringloop in Tilburg, waar ik altijd een kijkje neem bij de sieraden. Vooral om te kijken of ze kettingen met mooie kralen hebben, maar soms kom ik ook toffe armbanden tegen zoals deze.

Qua ringen draag ik altijd 5 ringen. Aan mijn rechterhand (links op de foto) draag ik drie ringen. Die om mijn pink kocht ik op een vlooienmarkt in Parijs. De ring om mijn ringvinger kocht ik even geleden in Ibiza bij Mental Ibiza en daar ben ik zo blij mee! Ik vind hem erg mooi, hij is lekker groot maar toch chique. Om mijn middelvinger draag ik een ring van Linjer, waar ik vorig jaar een samenwerking mee had. Aan mijn andere hand draag ik om mijn pink een klein ringetje van My Jewellery en om mijn ringvinger een ring van UNOde50.

Naast veel ringen, draag ik ook altijd veel kettingen. 5 in totaal bij deze outfit. Mijn goud kleurige kettingen komen uit Spanje, van My Jewellery en de derde komt ook van een vlooienmarkt in Parijs. De twee kralenkettingen heb ik zelf gemaakt. De bovenste bestaat uit drie kleurige kralen die ik in een patroon heb geregen. De grote ketting met boze oog heb ik gemaakt met kralen uit Ibiza en Barcelona. De grote kraal met het boze oog kocht ik in Ibiza, de oranje koraal achtige kralen kocht ik vorig jaar in Barcelona.

Draag jij veel sieraden? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *