Outfit of the day | Blue Stripes

DSC_0092_

 

Hehee,

Het is weer tijd voor een outfit of the day! Lees verder…

 

DSC_0120_

DSC_0094_

DSC_0119_

DSC_0126_

 

En dit is een van mijn favoriete van dit moment! De broek en de sokken had je al voorbij kunnen zien komen als je me volgt op Instagram. De broek is namelijk een pantalon met een print, namelijk strepen (of course, haha!) in de kleuren, zwart, wit en donker blauw. Ik ben super blij met deze broek! Deze kun je nu dragen, maar ook als de zon wat meer gaat schijnen is deze perfect met bijvoorbeeld een croptop. De sokken zijn see through met zwarte polka dots. Deze kocht ik in Rome, bij hetzelfde winkeltjes als de glitter sokken (outfit hier).

Verder kreeg ik een nieuw shirtje opgestuurd, die ik erg tof vind! Je hebt zulke shirtjes vast al vaker voorbij zien komen bij andere bloggers of op Instagram and I love it! Ik koos voor de donker blauwe variant, die een beetje neigt naar grijs. Het is een wat strakker shirtje met een lace-up.

Ook heb ik een nieuw tasje om, die ik ook in Rome kocht. Dit kleine zwarte buideltasje is van echt leer en heeft twee vakken binnen in, én een ritsvakje! Super handig dus! Verder draag ik mijn sailor cap en zwarte veterschoenen.

Last but not least heb ik een hele leuke oorbel in, maar daar over vertel ik je meer over in mijn volgende blogpost, so stay tuned!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pants, Zalando | Socks, Oysho | Shirt, She In | Bag, Unkown | Sailor cap, H&M | Shoes, Primark

In samenwerking met She In

1 Reactie

  1. 2 maart 2016 / 13:12

    Heel gaaf, die broek en die pet! Staat heel goed bij elkaar 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *