OUTFIT OF THE DAY | SEOUL FASHIONWEEK

 

Toen ik in Seoul was, was er op dat moment ook Seoul Fashionweek! Lees verder…

 

 

Toen ik in Seoul was, was er op dat moment ook Seoul Fashionweek! Dit was echt mega tof om mee te maken. Zo liepen er veel fashionable people rond en dit was natuurlijk de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen!

Zelf maakte ik hier ook outfit foto’s van een hele toffe outfit! Ik draag ik hier een wit shirt die verder niet goed te zien is, omdat ik er een topje overheen draag. Deze kocht ik in Seoul en vond hem erg leuk! Een beetje gucci stijl, met die kleuren, en even iets anders wat ik normaal zou dragen. Hierbij draag ik een jeans met parels en mijn nieuwe sneakers.

Hierbij draag ik ook een aantal accessoires. Een van mijn favoriete items van mij van dit moment is deze lila tas van Michael Kors. Deze heeft echt het perfecte formaat, zeker als je op reis bent. Deze tas heb je al eerder voorbij zien komen in deze outfit of the day. Hieraan heb ik een sjaal geknoopt van Karl Lagerfeld. Deze vind ik zo tof! Hij heeft een drukkere print, waardoor hij precies Seoul als stad representeerd. Last but not least draag ik hier een toffe oversized zonnebril.

Zoals je kunt zien combineer ik in deze outfit verschillende soorten prints, kleuren en materialen. Het mixen & matchen van verschillende soorten items vind ik echt geweldig, en ook zag je dit veel voorbij komen op Seoul Fashionweek en kreeg ik hier dus veel inspiratie voor outfits! Een outfit met meerdere eyecatchers vind ik echt heel tof en ik probeer dat laatste tijd ook steeds meer te doen met outfits!

Niet alleen op straat en op fashionweeks kun je inspiratie opdoen, maar ook online! Bijvoorbeeld bij het nieuwe online magazine van Zalando, Editorial. Hier vind je verschillende soorten artikelen, vol met inspiratie en hierdoor geschikt voor iedereen! Ben je net als ik geïnteresseerd in het Mixen & Matchen van kleding? Lees dan dit artikel. You’re welcome 😉 

 

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Shirt purple, GANNI | Top, unknown (Seoul) | Jeans, ZARA | Sneakers, Sacha | Bag, Michael Kors via Zalando | Scarf, Karl Lagerfeld via Zalando

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *