OUTFIT OF THE DAY | FESTIVAL LOOK BY ZALANDO

DSC_0038_

 

Hee,

Vorig weekend was ik op Solar en vandaag laat ik je zien wat ik droeg! Lees verder…

 

DSC_0052_

DSC_0036_

DSC_0030_

DSC_0035_

DSC_0036_

 

Het weekend was super tof, zoals je in de blogpost van afgelopen maandag kon lezen. Voor dit festival mocht ik een outfit uitzoeken bij Zalando, wat echt zooo gaaf is! Vandaag laat ik je deze outfit zien.

Ik zocht een outfit waar je goed in kan bewegen en het liefst zwart was. Ik kwam uit op een jumpsuit. Deze jumpsuit heeft aan de bovenkant een mooie halslijn. De broek is ‘culotte stijl’, dus lekker wijd. Dit soort broeken vindt ik de laatste tijd erg tof, en ook goed passen bij een festival.

Ik wilde deze wat simpele jumpsuit graag combineren met een tas die wat meer opviel. Ik heb daarom een kleur uitgekozen die nog niet in mijn kast hangt en ook nog niet voor komt in mijn tassen collectie, namelijk licht lila! Deze cross body bag is van het merk Michael Kors en is super mooi afgewerkt. Ook het formaat van deze tas vindt ik erg fijn. Er past namelijk best veel in, zoals een portemonnee, spiegeltje, lippenstift, desinfecteergel en, niet te vergeten, een powerbank voor je telefoon. Ook past mijn iPad mini in deze tas, dus ook een handige tas voor onderweg!

Verder draag ik sneakers in een simpel model. Deze zijn zwart met een witte zool en hebben klittenband. De laatste tijd heb ik ‘klittenband sneakers’ echt herontdekt. Ze zijn zo makkelijk uit en aan te doen, én ze zien er ook nog een super tof uit, perfect voor een festival!

Om de outfit compleet te maken draag ik nog een zonnebril met een zilveren montuur. Deze kan echt niet ontbreken in een festival outfit!

 

DSC_0093_

DSC_0079_

 

Voor meer festival inspiratie kun je kijken op de festival pagina van Zalando !

Ik heb een super leuke tijd gehad op Solar festival! Wat mag er echt niet ontbreken aan jou outfit als je naar een festival gaat?

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Jumpsuit | New Look via Zalando

Bag | Michael Kors via Zalando

Sneakers | Only via Zalando

Sunglasses |  via Zalando

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *