OUTFIT OF THE DAY | OPPA GANGNAM STYLE

 

Er staat een outfit online, die ik heb geshoot in GANGNAM! Lees verder…

 

 

Toen we in Gangnam waren, shooten ik ook deze outfit. In Seoul waren we de hele dag on the go en we liepen veel, dus een outfit die lekker zat was zeker een must. De outfit die ik hier draag zit heerlijk, en ziet er ook nog een top uit!

Ik draag hier een nieuwe broek die ik kocht voordat de reis ging, een highwaisted jeans met parels. Ik was al een hele tijd opzoek naar een spijkerbroek met parels, en eindelijk vond ik hem dan! Hij geeft echt een extra touch aan de outfit, love it!

Daarop draag ik een donkerblauw shirt met Sandro erop. Dit is echt het topstuk van de outfit! Ik vind de kleuren en de typografie erg leuk en het shirt is makkelijk te combineren en op verschillende manieren te stijlen. Hoe tof zou deze staan met een broek met panterprint, of bijvoorbeeld in de zomer met een shortje. Zelf met een rokje is deze heel tof te combineren. Dit shirt komt van de Bijenkorf, waar ze nog meer toffe shirtjes hebben om eindeloos mee te combineren. Bekijk andere damesmode van de Bijenkorf hier.

Deze items heb ik gecombineerd met witte platform sneakers met rode en blauwe details. Ik vind deze schoenen echt geweldig! Deze schoenen heb ik de gehele reis gedragen en ik heb geen last gehad van mijn voeten, echt top. Verder zien ze er natuurlijk super leuk uit en omdat ik heel veel items heb met rode en blauwe kleuren, zijn ze super om mee te combineren. De veters van de schoenen zijn zilver, wat natuurlijk een extra leuk detail is. Meer schoenen van Sacha, zoals loafers vind je hier.

Hierbij draag ik ook een Lila kleurige tas van Michael Kors met daaraan een zijden sjaaltje van Karl Lagerfeld. Deze droeg ik ook de hele week, dus zul je wel in meer foto’s terug zien komen, haha!

Last but not least draag ik een blauwe sailors cap en sieraden als mijn Daniel Wellington horloge, een goud kettinkje en ringen.

 

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Sandro Shirt, Bijenkorf | Parel jeans, Zara | Sneakers, Sacha | Michael Kors bag, Zalando | Karl Lagerfeld sjaal, Zalando | Cap, H&M

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *