OUTFIT OF THE DAY | ON FIRE

 

Hee,

Vandaag een outfit met ‘out in your face’ pieces! Lees verder…

 

 

Deze broek had ik al een tijdje op het oog, maar hij was een hele tijd uitverkocht. Toen hij eindelijk weer beschikbaar was in mijn maat, heb ik hem meteen besteld! De broek is in een Mom Jeans model en is aan een kant bedekt met zilveren pailletten. Ik vind hem zo tof! Ik kreeg wel een aantal rare gezichten toen ik met deze broek door de stad liep haha! 

Ook toen ik deze top zag was ik meteen verkocht. Hij zit super fijn!

Verder draag ik in deze look visnet kousen en witte sneakers met zilveren sterren.

Ik bestelde deze items van ASOS via actiepagina.nl. Hier hebben ze van verschillende sites kortingscodes, dus ook van ASOS! Bijvoorbeeld ‘gratis verzenden’ of kun je alle items met korting vinden! Deze codes kun je gemakkelijk toepassen als je aan het shoppen bent. Kopieëren, plakken en klaar! Een goede tip dus als je veel te veel hebt uitgegeven in de dure decembermaand!

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Fire shirt, ASOS | Glitter jeans, Pull and Bear via ASOS | Socks, ASOS | Sneakers, Steve Madden via Sacha

 

4 Reacties

 1. Lisa
  11 januari 2017 / 16:59

  Hee Isabeau,

  Misschien een tip om ook eens foto’s te maken van de achterkant of zijkant van de outfit?
  Vroeg me af hoe de top er van achter uit zag.

  Verder toffe look :)

  • Isabeau
   Auteur
   11 januari 2017 / 18:25

   Dankjewel! De top ziet er exact hetzelfde uit aan de achterkant als aan de voorkant! xx

 2. 12 januari 2017 / 10:29

  Jaaa zo tof! Echt heel vet deze combi!
  x Esmee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *