NEW IN | DESENIO POSTERS + KORTINGSCODE

 

Hee,

Even geleden ontving ik een aantal posters van Desenio! Lees verder…

 

 

Ik vind het altijd erg leuk om mijn kamer leuk te decoreren, ik kan dan ook niet wachten om dit later ook te doen als ik een eigen huisje heb! Deze keer had ik een aantal nieuwe posters met frames uitgezocht bij Desenio. Hier hebben ze een grote keuze aan posters, met daarop prints van dieren, natuur, kunst, fotografie en ga zo maar door. Ook de lijsten zijn geweldig, in verschillende soorten, zoals koper, zilver, goud of verschillende houtsoorten. En dit allemaal voor een zacht prijsje!

Ik koos voor een thema, namelijk met blauw tinten, wat ik altijd erg mooi vind. Ook heb ik een poster met mijn sterrenbeeld erop, een schorpioen! Ik houd erg van items met sterrenbeelden erop, dat maakt het toch wat meer persoonlijk.

Ook houd ik erg van insecten, en omdat ik al een poster heb van insecten en een van een kever, heb ik me ingehouden en alleen een kleine poster met een bij erop gekozen, haha!

Ik ben super blij met de posters en lijsten en ik kan niet wachten om ze steeds op een andere manier te stylen!

Hieronder alle prints met lijsten die ik heb gekozen, met het linkje van de items erbij!

 

SHOP | Poster Scorpio 30×40Black Frame 30×40

 

SHOP | Poster blue paint 21×30Frame roségold 21×30

 

SHOP | Poster blue/gold paint 30×40Frame roségold 30×40

 

SHOP | Poster bee 13×18  – Frame gold 13×18

 

En speciaal voor jullie heb ik ook een kortingscode voor de webshop van Desenio! Met de code ‘byisabeau25’ krijg je 25% korting op je aankoop van posters. Deze code geldt van 17 januari 2017 tot 19 januari 2017 so let’s gooo! (de code is dus alleen geldig op posters!!)

 

 

Welke poster is jou favoriet?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *