OUTFIT OF THE DAY | LIGHT LIGHT BLUE

 

Licht blauw en panterprint, een perfecte combinatie! Lees verder…

 

 

 

In mijn vorige post kon je al een blazer zien die ik kocht tijdens de Vintage Kilo Sale. Ook de blazer die ik in deze outfit draag heb ik gekocht tijdens dit event. Dit mooi licht blauwe jasje is van het merk Escada. Een prijzig merk, waardoor ik erg verrast was dat ik deze tijdens een Vintage Kilo Sale heb gevonden!

Ik combineer de blazer met beige en bruin tinten. Ik draag een beige turtleneck en daaronder draag ik een panterprint flared broek. Ik vind panterprint erg tof, maar naast een jurkje had ik niets in de kast met deze print erop. Deze broek is een perfecte toevoeging aan mijn panterprint collectie! Hij is heerlijk zacht en stretchy.

Daarnaast draag ik witte platform schoenen, een witte zonnebril, een vintage beige tas en een lichte blauwe pet. Deze vond ik in een boutique in Breda, hoe tof is hij?!

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Blazer, Escada | Sweater, Mooi Company | Pants, My Jewellery | Sneakers, Sacha | Bag, Vintage | Sunglasses, My Jewellery | Hat, unknown | Bag, vintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *