OUTFIT OF THE DAY | FLORAL PINK

DSC_0369_

 

Hehee,

[NL] Eindelijk laat het weer het toe dat ik deze broek kan dragen! Lees verder…

 

DSC_0385_

DSC_0373_

DSC_0382_

DSC_0391_

 

Ik kocht deze broek al een tijdje geleden en ik vind hem zoo tof! Hij is wat lichter roze, met een bloemetjes print erop. Aan de zijkant zit een zwarte streep, wat hem een wat sportievere look geeft.Als top draag ik een witte top met een V-hals en kant. Ook deze heb ik al een tijdje, maar nu mijn huid wat bruiner is kan ik hem eindelijk gaan dragen! De schoenen die ik draag zijn platform sandals in het wit. Doordat de broek iets langer is, passen deze schoenen er perfect onder! Last but not least draag ik een aantal accessoires, namelijk mijn Klarf horloge en een mooie gouden armband van Aline Precious!

 

[ENG]  I bought these pant quite a while ago and I really love it! The color is a lighter pink, with flower print. On the side is a black stripe, which gives it a more sportive look. The top that I wear is a white top wit a v-neck and lace. Also this top I have for a while, but now my skin has a tan and I can finally wear it! The shoes I wear are platform sandals in the color white. Because the pants are slightly longer, these shoes look perfect! Last but not least I wear a couple of accessories, namely my Klard watch and a beautiful gold bracelet by Aline Precious!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Pants, Zara | Top, Loavies | Shoes, Boohoo | Watch, KLARF | Bracelet, Aline Precious

In collaboration with Loavies – KLARF – Aline Precious

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *