OUTFIT OF THE DAY | COLOURFUL REBEL

DSC_1054_

 

In love with this coat! Lees verder…

 

DSC_1027_

DSC_1052_

DSC_1037_

 

Hij tof is deze jas?! Hij is eigenlijk van mijn moeder, maar ik vind hem zoo leuk dat ik hem af en toe leen. Hij is faux fur en echt super zacht! Het middenstuk is donker blauw, en de mouwen zijn panterprint, groen en oranje. De binnenkant is is van een stofje met sterretjes. I love it so much! Deze jas valt meteen op en ik kreeg er ook meteen veel complimentjes over als ik ermee door de stad loop!

Verder draag ik een zwart met wit gestreepte culotte. Deze draag ik de laatste tijd erg vaak en hij zit super chill. Ook dit tasje vind ik erg tof. Ik draag hem minder als ik zou willen, maar ik vind hem zo mooi!

De schoenen die ik draag zijn zwarte chelsea boots van Dr. Martens. Ik moet ze nog inlopen, maar ik weet dat Dr. Martens schoenen daarna heel erg lekker lopen en ik ze dan niet meer uit wil doen, haha! Zo’n soort schoen wilde ik echt graag hebben voor deze winter, omdat hij makkelijk te combineren is, veel grip heeft als het bijvoorbeeld gaat ijzelen en sneeuwen én ze er ook nog eens leuk uitzien! Meer Dr. Martens bij Nelson.nl vind je hier.

 

DSC_0066_

DSC_0073_

DSC_0006_

DSC_0062_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Coat, Colourful Rebel | Culotte, Loavies | Shoes, Dr. Martens via Nelson.nl | Bag, Ted Baker

 

2 Reacties

 1. Bo
  9 februari 2018 / 21:02

  Hoi isabeau!

  Wat een geweldige jas! Welke naat draag je:)?

  Liefs bo.

  • Isabeau
   Auteur
   13 februari 2018 / 09:55

   Hi! Dit is een maat M zodat hij lekker oversized valt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *