FONDATION LOUIS VUITTON PARIS

DSC_0323

 

Hee,

Toen ik in Parijs was, ben ik naar het Fondation Louis Vuitton Museum geweest! Lees verder…

 

DSC_0244

DSC_0245

DSC_0251

DSC_0268

DSC_0273

DSC_0278

 

Toen ik in Parijs was, was dit museum net een dag opnieuw geopend. Ik was super benieuwd naar dit museum, omdat niet alleen de architectuur ervan erg mooi is, maar ook omdat er binnen werken hangen van veel verschillende bekende schilders.

In dit museum hangt namelijk de privé collectie van Bernard Arnault (een Franse zakenman die met een groep mensen merken bezit zoals Louis Vuitton, Dior en Fendi). Er hangen schilderijen van schilders als Van Gogh, Picasso, Monet, Gauguin en nog vele anderen.

Mij leek het erg leuk om eens een museum te bezoeken waar zoveel verschillende grote namen bij elkaar hangen, en waar de architectuur ook nog eens waanzinnig mooi van is!

Ik vond het een erg leuk museum, alleen waren er wel lange wachtrijen om de zalen binnen te komen, haha! Maar dat zal er wel aan gelegen hebben dat we net een dag na de heropening gingen.

Op ‘het dak’ heb je ook eecht een super mooi uitzicht over de stad, en kan je zelf de eiffeltoren zien! Verder is er om het museum een parkje, waar je heerlijk kan relaxen.

SITE

 

DSC_0289

DSC_0296

DSC_0307

 

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *