OUTFIT OF THE DAY | COLOUR BLOCKING

 

Colourblocking is my new thing! Lees verder…

 

 

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik graag experimenteer met kleding en dat ik niet bang ben voor het maken van gekke combinaties. Deze outfit vind ik dan ook zelf helemaal geweldig!

Ik draag hier een panterprint blouse, die uit een vintage winkel uit Berlijn komt. De kraag en de mouwen van deze blouse zijn super vintage, waardoor ik in deze look ook nog eens combineer met kleding uit verschillende tijden! Op deze blouse draag ik deze (ook vintage), knalblauwe wollen top. Deze is echt geweldig voor een colourblocking outfit, zeker in combinatie met deze oranje broek!

Deze oranje broek is van het merk Karen Millen. Dit is het eerte item wat ik van dit merk heb, en ik ben helemaal fan van de kwaliteit! Hij zit erg mooi en ook de stof zorgt ervoor dat de broek mooi valt. I love it! Ik kocht dit item online op de site van Bijenkorf, waar ze naast deze mooie broek ook een grote collectie aan enkellaarzen hebben. Zeker een aanrader om daar eens een kijkje te nemen!

Om de colourblocking look helemaal af te maken draag ik witte sneakers van Dr. Martens, wat echt mijn favoriete paar schoenen zijn van dit moment!

 

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Trousers, Karen Millen via Bijenkorf | Top, Vintage | Blouse, Vintage | Sneakers, Dr. Martens via Nelson | Necklace, Orealia | Ring, Uno de 50 | Earrings, Sophie by Sophie & Le Rouge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *