OUTFIT OF THE DAY | BLUE BLUE DENIM

 

Vandaag staat er een denim look online die geshoot is op een hele toffe locatie! Lees verder…

 

 

Naast het dragen van veel felle outfits is het soms ook wel fijn om wat meer basics te dragen en dan is denim natuurlijk perfect! Ik vind het altijd erg lastig om dé perfecte spijkerbroek te vinden die en zowel mijn taille en heupen past, van goede kwaliteit is én er ook nog eens super tof uitziet. Ik kan je verklappen dat ik de perfecte jeans eindelijk heb gevonden!

In de sale bij de bijenkorf spotte ik namelijk dit prachtige exemplaar van Sandro Paris. Ik ben erg fan van dit merk en ik heb naast een aantal shirtjes ook een andere broek van dit merk waar ik erg tevreden over ben. Ik besloot de jeans te bestellen and I am so happy! Voor meer jeans items bij Bijenkorf klik hier.

Ik combineer de broek met een erg leuk basic shirtje van GANNI, die ik ook al een hele tijd op het oog had en uiteindlijk in de sale bij de Bijenkorf bestelde. Ik maak de look af met een oversized spijkerjasje, witte sneakers en een zonnebril.

Als laatste MOETEN we het even hebben over deze locatie, want wauw, hoe tof is die! Ik ben helemaal verliefd op dit blauwe trappenhuis en dit geeft me echt LA vibes gecombineerd met een snufje Marrakech.

Wat vind jij van deze look? Let me know!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Shirt, GANNI via Bijenkorf | Jeans, SANDRO PARIS via Bijenkorf | Jacket, Wrangler | Sneakers, DIESEL | Sunglasses, QUAY

 

Fotografie: Sofia Torreman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *