OUTFIT OF THE DAY | IT’S A PINO KIND OF THING

 

Ik kocht deze geweldige jas in sale en vandaag combineer ik hem in een outfit! Lees verder…

 

 

Ik had deze jas al een aantal keer voorbij zien komen op Instagram en vond hem echt geweldig! Ik vond hem in sale waar hij 70%(!!) was afgesprijsd en nam hem mee! De jas is een grote, furry jas en heeft een lichtblauwe kleur. Ik vind dit echt zo’n mooie kleur!

Omdat ik het altijd leuk vind om kleuren te combineren die contrasterend zijn, combineer ik de jas hier met een gehele oranje outfit. Ik draag een oranje trui met een v-hals. Dit is echt een van mijn favoriete truien, omdat het een dikke stof heeft. Ik vind hem zó leuk, dat ik hem ook in de donkerblauwe kleur heb besteld (ook in de sale, yes!). Daarbij draag ik een oranje culotte.

Ook draag ik hele toffe oorbellen, namelijk face earrings in blauw en goud! Ik vind zulke oorbellen echt zo leuk, omdat ze er zowel chic uitzien, maar er wel een gekke twist aan geven.

Hou jij van outfit met contrasterende kleuren? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Coat, H&M | Sweater, COS | Turtleneck, Rosemunde | Culotte, Karen Millen | Earrings, MANGO

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *