OUTFIT INSPIRATION + KORTINGSCODES VIA 1KORTING.COM

Schermafbeelding 2016-06-15 om 14.02.15

 

Hee,

Vandaag een zomerse outfit inspiratie. Enjoy! Lees verder…

Door de vele webshops op dit moment zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer, en daarom heb ik voor jou een zomerse outfit samengesteld met maar twee webshops, namelijk de River Island en Hunkemöller. Huh, heeft Hunkemöller ook kleding? Ja! Ze hebben een aantal ‘beach items’ deze keer, super tof!

Als eerst de top;

Schermafbeelding 2016-06-15 om 14.02.43

Hier koos ik voor een luchtig bloesje, wat altijd erg mooi en beachy staat. Het model is wat chiquer, maar door de knoop aan de onderkant wordt hij een stuk hipper.

 

Voor het shortje vond ik deze erg tof;

Schermafbeelding 2016-06-15 om 14.02.15

Volgens mij zit deze echt zooo chill! Zo als je kunt zien is hij rood met een printje erop en is hij afgewerkt met kwastjes, super leuk!

Voor schoenen koos ik voor sandaaltjes;

Schermafbeelding 2016-06-15 om 14.01.58

Deze zijn ‘gladiator style’ en hebben dus bandjes die je om je been kan doen, daardoor ziet het er echt tof uit!

Om de outfit compleet te maken een tasje;

Schermafbeelding 2016-06-15 om 14.02.33

Deze past mooi bij de schoenen, maar verder vind ik dit tasje echt zoo leuk! Zo als je kunt zien heeft hij verschillende materialen, wat er leuk uitziet en gouden details.

 

Omdat het leven al duur genoeg is, maar je tóch graag een outfit wil scoren, bestaat er 1korting.com. Hier vind je van veel verschillende merken en winkels kortingscode, zodat je nooit teveel betaalt (en je daardoor nóg meer kan shoppen, ahaha!)

Ook zijn er kortingscodes voor River Island (check ze hier) en Hunkemöller (yaaaasss!): nu 50% korting, so check them out!

Natuurlijk zijn er wel meer kortingssites, maar 1korting heeft iets extra’s. Door te winkelen bij de aangesloten winkels op  kun jij gratis je favoriete goede doel steunen. Hiervoor hoef je alleen maar via de website door te klikken naar de webshop en je aankoop te doen zoals je normaal ook zou doen. Dit kost je niks en toch steun je een goed doel op deze manier, hoe tof is dat?! Zo voel jij je goed doordat je korting hebt gekregen én je hebt een goed doel gesteund!

Meer informatie over hoe dit gebeurd lees je hier.

Veel shop plezier!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Top, River Island | Short, River Island | Shoes, Hunkemöller | Bag, River Island

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *