OUTFIT OF THE DAY | BACK IN TIME

DSC_0012

 

Hee,

Met deze outfit gaan we even terug in de tijd naar de jaren 70! Lees verder…

 

DSC_0016

DSC_0013

DSC_0028

DSC_0029

DSC_0049

DSC_0044

 

Flared jeans, hoofdbanden en ronde zonnebrillen. Deze kenmerken de jaren 70, toen de hippie cultuur erg opspeelde in Nederland. Nu zie je kleding uit die tijd in een nieuw jasje in de winkel liggen. Vandaag combineer ik deze in een outfit!

Deze broek heb je al eens eerder voorbij zien komen in een outfit look, want ik vind hem zo tof! Het is een high waisted spijker broek met flared pijpen. Het is wel echt een broek waar je van houdt of juist verschrikkelijk vind, haha!

Daarop draag een wit bloesje, waar ik ik een knoop in heb gelegd. Deze is super voor de zomer en kun je op veel verschillende manier combineren. Deze komt van de winkel BYLFASHION.nl en met de code ISABEAU krijg je een leuke korting op de GEHELE collectie!

Ook de schoenen zijn wit en hebben plateauzolen, ook iets wat echt jaren 70 is! Deze zijn van Diesel via Nelson.nl. Daar hebben ze nog veel meer toffe sneaker, dus neem hier zeker even een kijkje!

Verder draag ik een haarband, met verschillende kleuren. Toen ik deze zag vond ik hem echt super en ik ben er erg blij mee en denk dat je van zulke dingen veel gaat zien aankomende zomer! Ook draag ik een zonnebril met een gouden montuur.

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jeans, H&M | Blouse, BYLFASHION | Sneakers, Nelson.nl | Haarband, Zara | Sunglasses, Six

In samenwerking met bylfashion en nelson

 

1 Reactie

  1. 20 juni 2016 / 12:20

    Ik vind deze outfit echt heel vet! De schoenen zijn niks voor mij, maar de rest vind ik echt heel tof en zou ik zo dragen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *