ANDRELON KOKOS BOOST

DSC_0041

 

Hee,

Ik ontving de nieuwe lijn van Andrelon en vandaag test ik ze voor jullie uit! Lees verder…

 

DSC_0047

DSC_0050

 

Meestal houd ik niet echt heel veel van de geur van kokosnoot, maar deze ruikt echt super! Hij ruikt wat lichtjes naar kokos, maar het doet me vooral erg denken aan de zomer.

Ik heb deze producten nu al een aantal keer gebruikt en ik ben echt blij verrast! Het voelt echt alsof ze je haar voeden. Mijn haar voelt meestal super stug en een beetje naar touw haha, en als ik het heel goed was kan het juist té glad worden en zit mijn haar erg plat. Bij deze producten word je haar zacht, maar de volume blijft er wel goed inzitten, echt top!

Ik ben erg tevreden over deze producten en raad ze dus ook zeker aan!

Ook plaatste ik een video op Instagram met het resultaat op mijn haar, deze vind je hier.

Xxx Isabeau

In samenwerking met Andrélon.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *