NEW IN | SUIT SUIT AND WHERE TO TRAVEL NEXT?

 

Benieuwd naar deze koffers en waar ik deze zomer naar op vakantie ga? Lees verder…

 

 

Hoe enorm tof zijn deze koffers?! Deze blauwe beauties geinspireerd op de jaren 50 vingen meteen mijn oog op de website van Duifhuizen en ik was meteen verkocht. Ik koos voor de grootste maat (76 cm) en de kleinste maat (55 cm).  Deze maten zijn echt perfect en er past ook erg veel in. Wat ook echt een pluspunt is aan deze koffers, is dat ze super licht zijn! Zo verlies je geen kilo’s aan de koffers en kun je nóg meer meenemen! Verder zit er ook een slotsysteem met code op de koffers, waardoor je ze goed op slot kan doen. Deze soort koffers zijn ook nog te koop in de kleuren lila, licht roze, licht geel en mint. Verder hebben ze bij Duifhuizen natuurlijk nog veel meer soort koffers en tassen, dus neem zeker een kijkje op de site of in een van de winkels!

De koffers neem ik natuurlijk mee naar mijn volgende trip. Deze vakantie ga ik met mijn ouders en zusje namelijk een kleine roadtrip maken. We gaan eerst naar Parijs, dan naar Genève en de laatste stop is Costa Brava met Barcelona. We gaan drie weken, en gaan zoals elk jaar kamperen. Ik heb er erg veel zin in!

 

 

Ik heb nu al zin om met deze fashionable koffers op reis te gaan! Ga jij nog op vakantie deze zomer?

Xxx Isabeau

BUY THESE SUITCASES

Suit Suit via Duifhuizen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *