OUTFIT OF THE DAY | PINKS AND REDS

 

Een nieuwe outfit of the day! Lees verder…

 

 

Toen ik dit rokje zag was ik meteen verkocht, want hoe tof is hij! Het is een rode ‘wrap skirt’ met eyelet details. Hierop draag ik een bloesje die donkerblauw met lichroze gestreept is. Ik vind de combinatie roze met rood de laatste tijd erg leuk en heel tof staan. In deze outfit heb ik deze kleuren op een subtielere manier gecombineerd.

Hierbij draag ik een knalgroen tasje. Deze heb je al eens eerder voorbij zien komen in een andere outfit of the day en ik draag hem iedere dag. Het tasje heeft echt een perfect formaat en is een echte erecatcher!

Verder draag ik hierbij mijn geliefde Diesel sneakers en zonnebril van Moschino die rood is met zwart/witte panterprint in een soort cateye vorm. Ook draag ik om de look af te maken nog wat sieraden als een horloge, een armbandje en een ketting.

 

 

Wat vind jij van deze look?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Blouse, Saint Tropez | Skirt, Neon Rose | Shoes, Diesel via Nelson | Sunglasses, Moschino | Necklace, LUZ via Sacha | Watch, KLARF

 

2 Reacties

  1. 11 juli 2017 / 18:32

    Super leuke outfit! Wat matcht je bril goed ook haha! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *