EVENT | MY JEWELLERY PARTY

 

Vorige week dinsdag was ik uitgenodigd voor het My Jewellery event in de pop-up store in Amsterdam! Lees verder…

 

 

Vorige week werd de temporary boutique van My Jewellery geopend in Amsterdam. Deze boutique was een klein weekje open en dit moest natuurlijk gevierd worden! Die dag werd ook een nieuw product gelanceerd, namelijk de ‘Empress’ parfum!

Net als alle andere winkels van My Jewellery, was ook deze boutique echt een plaatje, zo mooi! De sieraden en kleding vind ik altijd super tof, en in een mooie ruimte als deze komen ze helemaal tot hun recht.

Ook van de parfum die gelanceerd werd ben ik helemaal fan! Ik draag hem vanaf dat ik hem kreeg iedere dag, hij is zo heerlijk! Hij doet me erg denken aan de Jo Malone geuren die ik heb, i love it!

Na afloop kregen we een goodiebag mee naar huis met super leuke goodies!:

 

 

Ook zat er nog een kleurrijke tassenhanger bij, die ik aan mijn rieten strandtas heb gehangen, zo leuk!

Thanks for having me!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *