INSPIRATION | WISHLIST BEACHWEAR

 

Deze week is het echt strand weer! Lees verder…

 

Zoals je in mijn vorige blogpost al kon lezen, ga ik over een tijdje op vakantie waar ik ga genieten van zon, zee en strand. Voor een dagje strand is het altijd fijn om iets makkelijks aan te hebben. Mijn favoriete kledingstuk voor een dagje strand is dan ook een maxi-jurk. Ik zette al mijn favoriete maxi-jurken van LASCANA voor je bij elkaar in deze blogpost!

 

 

WATERCOLOURS
De eerste jurk die mijn aandacht trok was deze jurk met verschillende blauw tinten. Deze is erg vrolijk en zomers en perfect voor een dagje strand. Zeker de band rondom de taille vind ik erg mooi.

BLACK IS ALWAYS A GOOD IDEA
De volgende jurk is een basic zwarte jurk met een super mooie achterkant. Deze jurk is echt perfect voor een dagje strand met daarna nog een etentje op de boulevard, i love it!

PRINTS!
De derde jurk heeft een leuk printje en heeft ook een mooie achterkant. De kleuren van de jurk zijn super beachy. Hoe leuk zou deze jurk staan met een zomerse hoed en een strandtas?!

BLUE BLUE BLUE
De laatste jurk die ik erg mooi vind is deze donker blauwe maxi-jurk. Ook deze heeft weer een erg mooie achterkant. Verder is de jurk wat meer basic, maar daardoor zeker niet minder tof!

 

Je kunt bij LASCANA nog meer zomerse strandjurken kopen, en ook andere strandkleding en zelfs lingerie is er in overvloed! Neem zeker een kijkje op de site.

Welke jurk is jouw favoriet?

Xxx Isabeau

SHOP THIS WISHLIST

Jurk 1 | Jurk 2 | Jurk 3 | Jurk 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *