EVENT | AMSTERDAM FASHIONWEEK, LICHTING 2017 + BACKSTAGE

 

Ik was aanwezig bij de fashionshow Lichting 2017 op Amsterdam Fashionweek en mocht ook een kijkje backstage nemen! Lees verder…

 

 

Bij de fashionshow Lichting 2017 geven 14 afgestudeerde modestudenten een show. Aan het einde wordt er een publieksprijs en een juryprijs uitgereikt. Persoonlijk vindt ik het leukste aan deze show dat deze erg innovatief is en omdat alle kandidaten een andere visie hebben met een andere achterliggende gedachte is de show ook erg divers.

Ook mochten we een kijkje nemen achter de schermen van de show, en wat was dit tof! De make-up werd door MAC cosmetics gedaan en ook dit zag er backstage er mooi uit! Ik vond het een super ervaring om een fashionshow van de andere kant de beleven en ik was erg onder de indruk hoe deze hectiek zo goed werd gemanaged!

De show zelf was ook erg mooi en heel inspirerend. Dit kwam vooral omdat iedere kandidaat dus zo anders was dan de andere, met andere inspiratiebronnen zoals culturen en tribes, gebruik van materiaal en macrotrend die ze verwerkte in de show, zoals bijvoorbeeld digitalisering en gender & identiteit.

 

 

De outfit die ik droeg bij tijdens de show was deze kleurrijke look:

 

Ik droeg een roze blouse met ruffles, met daaroverheen een soort spencer die ik in Korea kocht. Ik heb deze combinatie gecombineerd met een zilveren rok, met daarop een riem. Om het af te maken draag ik witte platform sandalen en een groen tasje.

 

Thanks for having me!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *