NEW IN | MY LATEST VINTAGE FOUNDS 2.0

 

De laatste tijd heb ik weer een aantal toffe vintage items gescoord! Lees verder…

In Antwerpen kan ik op vintage gebied altijd erg goed slagen! Ik kocht de afgelopen tijd veel vintage items daar, om te beginnen met mijn groene Adidas broek. Ik vind deze zo tof en draag hem daarom ook erg vaak! Hij is wat oversized, maar omdat er een touwtje in de boord zit past hij goed!

 

Daarnaast kocht op hetzelfde moment ook een leren pet, dat ook echt een favoriet van mij is geworden (misschien draag ik hem ook teveel op instagram foto’s ooops).  Ik vind een pet altijd de finishing touch van een outfit en deze pet is daar perfect voor!

 

Ook was ik opzoek naar een heel pak van Adidas, en ook die vond ik in een vintage store in Antwerpen. Het is een beige suède pak met donkergroene accenten. Ik heb hem nog niet vaak gedragen, omdat hij wel echt oversized is, maar ik vind hem zo zo tof!

 

Ook was ik nog op zoek naar een créme kleurige, oversized knitted trui met een turtleneck en ook die vond ik! Deze trui is 100% Pure New Wool en dat was precies waar ik naar opzoek was! Deze is heerlijk voor een relax dagje thuis!

 

Last but not least kocht ik nog een trui in Antwerpen. Dit is echt een gevalletje love it or hate it maar ik vind hem echt geweldig! De trui heeft verschillende felle kleuren en omdat het oorspronkelijk een skitrui is, zit hij vol met vulling ter bescherming. Hoé tof en grappig is dat?! Ik kon hem echt niet laten liggen haha! Deze ga je zeker snel voorbij zien komen op mijn Instagram!

 

Ook in Tilburg heb ik flink geshopt! Een vintage/pre loved winkel waar ik vaker naar toe ga had zijn kleding gedeelte uitgebreid en ik vond zulke toffe items! Als eerste nóg een felgekleurde Adidas broek, maar dan in een rode kleur. Ook deze is wat oversized, maar ik wist meteen dat ik hem moést meenemen!

 

Daarnaast was ik ook al een langere tijd opzoek naar een lange, leren zwarte jas. Ik wilde dat deze wat meer getailleerd viel, omdat ik eigenlijk alleen maar oversized jassen heb. Ik vond echt de perfect leren jas voor een hele kleine prijs en ik ben nog steeds zo zo blij hiermee!

 

Daarnaast zag ik ook een hele mooie bruine variant hangen, dus die nam ik ook meteen mee! Ook deze ga je zeker nog voorbij zien komen op mijn Instagram in een outfit!

 

Dit waren mijn vintage founds van de afgelopen 2 maanden! Ik ben goed geslaagd al zeg ik het zelf. Heb jij nog toffe vintage items gescoord? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *