MOODBOARD MONDAY | COLORFUL COHESIAN

It it time for another Moodboard Monday 💃🏼💃🏼! Lees verder…

Jaaaa, weer een interieur moodboard! Zoals ik in de vorige Moodboard Monday al vertelde, is naast fashion ook interieur een van mijn passies. In de vorige Moodboard Monday zag je een heel rustig en sereen interieur, geïnspireerd op modern coastal. Deze stijl vind ik erg leuk en ik ben ook erg fan van alles linnen, zijde, schelpen etc. Maar naast deze rustige stijl, ben ik ook erg fan van een meer uitbundige interieur stijl! Van deze stijl, geïnspireerd op kleuren uit Marokko, India en Mexico, word ik ook enorm blij! Zelf zou ik ervoor kiezen om in mijn huis deze stijl te beperken tot bijvoorbeeld één kamer, zoals bijvoorbeeld de creatieve kamer, zodat als je binnenstapt je echt en wow gevoel krijgt en je helemaal kunt onderdompelen in deze kleuren en creativiteit.

De kleuren van deze moodboard die het meest belangrijk zijn, zijn roze, oranje, kobalt blauw en groen met een kleine hint naar rood en oker geel.

Wat vindt jij van deze stijl? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *