EVENT | PHILO RETREAT EVENT

Vorige week donderdag was ik aanwezig op het Philo pers event in Zandvoort! Lees verder…

Afgelopen donderdag reisde ik af naar Zandvoort voor het Philo retreat event bij Club Cabo! 🐚 Philo lanceerde namelijk vier natuurlijke supplementen gericht op lifestyle support.

Wat is Philo?

Philo is gespecialiseerd in botanische supplementen en formules die gericht zijn op lifestyle support. Om jou gezond en in balans te houden, ongeacht de uitdagingen die het leven je biedt. Bij het creëren van hun formuleringen gebruiken wij traditionele Chinese of Ayurvedische kruiden, paddenstoelen en wortels van planten. Ze combineren deze met de wetenschappelijk onderbouwde vitamines en mineralen die wij in de Westerse wereld kennen. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor hun zeer effectieve formules. En daarmee hopen ze jou te supporten op jouw levensreis!

Philo heeft één belangrijke missie: om jou gezond en in balans te houden, ongeacht de uitdagingen die het leven je biedt. 

Na uitleg over de supplementen en een mini lecture over stress & lifestyle kregen we een breathing workshop. Onder leiding van Arthur van Natuurliq leerde we bewuster te ademen in een ademsessie. Daarna was het tijd voor een mindfulness wandelen op het strand door Noor van MedittatieStation🧖🏼‍♀️.

Deze heerlijke selfcare ochtend sloten we af met een vegan lunch bij het prachtige Club Cabo met een heel tof interieur geïnspireerd op Miami in de 80s.

Thanks for having me!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *