IN THE SPOTLIGHT | KAYA SIERADEN

Vandaag in ‘In The spotlight’; sieradenmerk KAYA Sieraden! Lees verder…

‘Dat gevoel van speciaal zijn.. dat willen we toch allemaal? Van een glinstering in een ketting tot een fonkeling in de ogen, doe het jezelf of een ander cadeau. Bij KAYA Sieraden halen we iedere dag het beste uit onszelf om anderen te laten stralen.’

Bij KAYA Sieraden leggen ze de mooiste herinneringen zorgvuldig vast in een liefdevol sieraad. Een sieraad vormt een tastbare herinnering aan een moment of persoon. Het doel van KAYA is om dit moment te vangen, zodat jij het voor altijd met je mee kunt dragen.

Met een ruim aanbod aan gepersonaliseerde sieraden bezorgt KAYA unieke geluksmomentjes voor jong en oud. Met liefde worden de sieraden in hun atelier samengesteld en gegraveerd. Ze leveren veel maatwerk, zodat het sieraad – net als jij – echt uniek is. Eigenlijk ben jij dus zelf de ontwerper van je nieuwe sieraad. Het doel van KAYA is om een toegankelijke webshop te zijn waar iedereen terecht kan.

Ook voor last minute gepersonaliseerde cadeautjes draaien ze hun hand niet om. En dat is handig om te weten nu de feestmaand december weer om de hoek staat!

Een sieraad van KAYA is dan ook perfect om te geven (of te krijgen) als cadeautje in deze feestelijke maand. Zoals bijvoorbeeld de ‘armband met initialen‘. Hoe tof is het om een gepersonaliseerd cadeau te geven! Er zijn verschillende soorten armbanden met initialen, bijvoorbeeld in goud, zilver, of gecombineerd met parels.

Ook de ‘zussen armband‘ is een super cadeautje voor de feestdagen. Ook deze armbanden kun je personaliseren, met bijvoorbeeld namen of geboortestenen.

Zelf ontving ik twee prachtige sieraden van Kaya sieraden. Het eerste sieraad is de ‘layered’ ketting in 925 sterling zilver met verguld goud. Deze ketting bestaat uit drie verschillende lagen. Alle drie de kettingen hebben een ander soort ketting structuur.

Deze ketting is een minimalistisch statement en prachtig om een outfit af te maken.

Het tweede sieraad die ik ontving is deze prachtige sterrenbeeld ketting in 925 sterling zilver met verguld goud. Ik heb mijn eigen sterrenbeeld, schorpioen, gekozen, maar het is natuurlijk ook heel tof om het sterrenbeeld van je geliefde te dragen. Als ketting heb ik gekozen voor de ‘box’ ketting, maar je kunt ook kiezen voor een ander soort ketting.

Ik heb hem meteen toen ik hem ontving omgedaan, en niet meer afgedaan. Ik ben fan!

Welke sieraad vind jij het mooiste?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *