Bye 2022, Hello 2023

Zoals elk jaar blik ik terug op afgelopen jaar! Lees verder…

Vandaag, op 31 December 2022, blik ik terug op afgelopen jaar. Want wát is er weer veel gebeurd dit jaar!

In 2022… Begon ik in maart als Young Design – Trend & Concept Creative bij Design Museum Den Bosch en later als Buyer & Content Creator museumshop Design Museum Den Bosch. Ik gaf een gast college over trendwatching bij Fontys Trend Research & Concept Creation in Lifestyle en was assessor voor eind assessments van deze opleiding.

In 2022… behaalde ik het certificaat ‘The Art and Science of Buying and Merchandising’ en ‘Fashion History For Today’ bij Business Of Fashion.

In 2022… at ik voor het eerst Dunkin Donuts, heb ik gebakken, zelf kettingen gemaakt, gepuzzeld, gewandeld en ben ik begonnen met spinnen, deed ik een 3+ uur durende spinning marathon en ben ik begonnen met bootcamp.

In 2022.. ging ik naar Ibiza, waar ik strandjes, stadjes en hippie-markten bezocht. Ik ging een dagje naar het prachtige Formentera en wel vijf keer naar Antwerpen. Ook ging ik een weekendje met familie naar Parijs om mijn verjaardag te vieren.

In 2022… ging ik naar Designer Outlet Roosendaal en wel zes keer naar Designer Outlet Roermond. Ik ging naar wedstrijden van NAC, vierde Koningsdag in Breda en ging naar maar liefst vier vintage kilo sales.

In 2022… ging ik naar De Bosche Parade, naar Werchter Boutique waar we Stromae zagen optreden, zag ik La Vuelta en ging ik naar de cabaret shows van Hans Teeuwen en Jochen Otten.

In 2022… bezocht ik de DDW week, tentoonstellingen in het Design Museum, het NoordBrabants Museum, het Stedelijk Museum, het Nieuwe Instituut, Melly, het Steendruk museum en in de laatste week van het jaar de Gianni Versace tentoonstelling in het Groninger Museum.

In 2022… BBQde ik veel, ging ik meerderde keren naar Zeeland voor een dagje strand, en ging ik naar Zandvoort voor een mindfullness event van Philo.

In 2022… hield ik een garagesale en verkocht ik maar liefst 101 (!!) items op Vinted.

Ik had weer veel toffe samenwerkingen dit jaar met:

Moroccan Oil, Bullagi (2x), The Body Shop, Silhouette Eyewear (ambassadeur), Viltstore, Hands Off My Chocolate, Sacha (7x, ambassadeur), Femme Luxe, Refined Department (5x), Vestiaire, HIP Original, Image Skincare, Tootsee, Designer Outlet Roermond (6x), MyJewellery (3x), Redrag (3x), Bloggerfields, Ideal Of Sweden (3x), Little Green Bag (Carrera), ByBiehl (3x), Nelson (6x, ambassadeur), Maria Nila, 24ice, John Frieda, Milu, Roquebrun, Lyko, Tess V (2x), Kilo Kilo Sale, Rituals, Come Get Fashion, Ice Watch, Trinny London, Kaya Sieraden

Verder had ik in 2022 een super toffe photoshoot:

Ik hoop in 2023 weer veel te leren, toffe content te maken in samenwerking met merken en gezondheid voor mensen om mij heen.

Fijne jaarwisseling!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *