Bye 2023, hello 2024

Zoals elk jaar blik ik terug op afgelopen jaar! Lees verder…

Vandaag, op 31 December 2023, blik ik terug op afgelopen jaar. Want wát is er weer veel gebeurd dit jaar!

In 2023… Begon ik mijn sieradenmerk Lobatus Gigas, waarmee ik een webshop lanceerde en op de Swanmarket in Rotterdam stond. Nam ik afscheid van het Design Museum Den Bosch en startte ik een nieuwe baan als Content Creator bij Triple M Trading, waar ik de content beheer van de modemerken College Style en NickJean. Was ik meerdere keren assessor voor eind assessments bij mijn oude opleiding Fontys Trend Research & Concept Creation in Lifestyle.

In 2023.. Ging ik naar Ibiza, waar ik strandjes, stadjes en hippie-markten bezocht. Ik ging een dagje naar het prachtige Brugge en wel vier keer naar Antwerpen.

In 2023… Heb ik veel vintage geshopt. Ben ik verschillende kringlopen afgestruind, ben ik naar de meimarkt geweest en ook mijn favoriete kilo sales kwamen dit jaar weer langs. Daarnaast had ik mijn eerste vintage event in Antwerpen van Think Twice.

In 2023… Stond ik veel voor, maar ook vaak achter de camera en heb ik veel geshoot voor zowel mijn eigen instagram als voor mijn werk. Daarvoor reisde ik af naar verschillende steden, zoals Breda, Baarle-Nassau, Turnhout, Barneveld, Zierikzee, Katwijk aan Zee, Amersfoort, Eindhoven en Heusden.

In 2023… Bezocht ik de tentoonstelling ‘Ontworpen Liefde’ in Design Museum Den Bosch, de tentoonstelling Ai Wei Wei – In Search of Humanity in Kunsthal Rotterdam en ging ik twee dagen naar Dutch Design Week.

In 2023… Ging ik naar de Efteling, naar Bloem & Tuin event in Nuenen, vierde ik Koningsdag in Breda, ging ik naar het Jazz Festival, ging ik naar het strand en bezocht ik (natuurlijk) de Barbie film.

In 2023… ging ik naar Designer Outlet Roosendaal en naar Designer Outlet Roermond, waar ik deel mocht nemen aan een Influencer Challenge en een outfit mocht shoppen in de style ‘Festival Holiday’.

In 2023… Ging ik voor het eerst in drie jaar weer naar de kapper (en oh boy wat was het nodig!) en had ik meerdere huisbehandelingen met producten van Image Skincare.

 In 2023… Verkocht ik maar liefst 167 (!!) items op Vinted. 

In 2023… Had ik weer veel toffe samenwerkingen met:

NordicWare, UNC Wardrobe, Bulaggi (3x), Tess V (3x), Sacha (3x), MiPacha, Nelson Schoenen (5x), Refined Department (8x), My Jewellery, Freedom Moses, Hey Dude (4x), Shoeby (2x), Toni Pons, Berden Fashion, Designer Outlet Roermond, Lazamani (3x), SteamOne, Le Olive, Lucardi, Cowboysbag (2x), Isla Ibiza Bonita (2x), Steve Madden, Native Youth, Geurwolkje, TK Maxx, Schwartz von Halen en SIZZ the brand.

BEKIJK ALLE FOTO’S: https://www.instagram.com/isabeaupeti/

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *