MAC Kinda Sexy

DSC_0797

 

Hehee,

Ik kocht mijn tweede MAC lipstick! Deze keer een lichte kleur… Lees verder

Mijn eerste MAC lipstick was een erg donkere kleur, namelijk Dark Side. Ik vind die kleur super gaaf! De laatste tijd vind ik de ´Better than my own lips´ look erg leuk en wilde graag een goede lipstick die mooi bij mijn lippen paste. Ik koos uiteindelijk voor de kleur Kinda Sexy, een nude kleur met een roze ondertoon.

 

DSC_0795  DSC_0800

 

Ik vind de lipstick erg mooi! Zelf gebruik ik er ook een lipliner onder, namelijk de Essence Lipliner 12 Wish Me A Rose. Dat is een mooie zacht roze kleur die mooi onder deze lipstick past.

Sowieso ben ik erg fan van de lipliners van Essence. Ze zijn spot goedkoop en werken erg goed. Ik zelf heb meteen alle kleuren ingeslagen, haha!

MAC lipstick is best aan de prijzige kant (€19) maar doordat ik een FashionCheque had en je die bij de Bijenkorf uit kunt geven hoefte ik dus veel minder te betalen, een aanrader dus om zo’n cheque daar uit te geven!

 

  DSC_0806

1

 

Xxx Isabeau

3 Reacties

 1. Margot
  18 mei 2015 / 14:41

  Ik wil ook ooit nog een keer zo’n lipstick aanschaffen! Echt een mooie kleur -xx

 2. 18 mei 2015 / 17:59

  O dat is een goede tip! Ik heb ook nog steeds een fashion cheque liggen! Ik vind die op je lippen veel meer op please me lijken eigenlijk hihi

 3. 18 mei 2015 / 20:38

  Geweldige kleur! Fashioncheques zijn altijd goed! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *